We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Geslaagd KPJ Zeskamp Venhorst

maandag 17 juni 2019 door Redactie inBoekel

Geslaagd KPJ Zeskamp Venhorst

Het was weer een geslaagd pinksterweekend in Venhorst. Voor de 25e keer vond KPJ Zeskamp Venhorst plaats.

Zaterdag werd er begonnen door de teams met de playbackavond. Het niveau was ook dit jaar weer hoog. Bij een nek aan nek race kwam de jury tot het oordeel dat het nummer van vriendengroep ’t Gu Nie de beste playbackact was. Na een dagje rust streden op maandag de teams, waaronder jeugdteams, voor de felbegeerde wisselbeker. Ook hier bleek het een spannende strijd. Na het eindspel konden alle punten bij elkaar worden opgeteld. Met 162,5 punten werd voor de 2e keer op rij vriendengroep ’t Gu Nie de winnaar. Bij de jeugd was het de groep Niemand die er met de winst vandoor ging. Na afloop was er nog een gezellig feestje met de band The Bandits.

Langs deze weg willen wij iedereen bedanken die heeft meegewerkt om deze zeskamp weer te doen slagen. Met name de sponsors voor hun financiële en materiële steun, want zonder hun zou dit niet mogelijk zijn. Natuurlijk ook de deelnemende teams voor de inzet, strijd en gezelligheid. We kunnen met z’n alle terug zien op een geslaagd weekend.

Verder willen wij ook de jury, barpersoneel en alle andere helpende handjes bedanken voor hun inzet. Voor de uitslagenlijst en foto’s van de zeskamp kunt u kijken op onze website www.kpj-vespo.nl.