We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Montimar Open Toernooi TC Boekel

dinsdag 20 juli 2021 door TC Boekel

Montimar Open Toernooi TC Boekel

Gelukkig kon dit jaar voor het eerst weer een open toernooi gespeeld worden sinds de Coronapandemie. TC Boekel bedankt Montimar Restaurants voor de sponsoring van ons zomertoernooi. Daarnaast bedankt TC Boekel ook alle sponsoren voor de loterij op de Spaanse vrijdagavond.

De organisatie kijkt terug op een gezellige en sportieve week met veel zomers weer. Maar liefst 411 tennissers, verdeeld over 30 onderdelen hebben deelgenomen aan het Montimar Open Toernooi. Door het groot aantal deelnemers waren onze 10 tennisbanen de hele week gevuld. Zonder de onvoorwaardelijke inzet van onze vrijwilligers lukt het niet om er voor iedereen een gezellige tennisweek van te maken. Hartelijk dank daarvoor. Naast de sponsoren en vrijwilligers bedankt TC Boekel de deelnemers voor hun deelname en sportiviteit. De volgende onderdelen zijn gespeeld met de onderstaande finalisten:

Allen gefeliciteerd met het behaalde resultaat. TC Boekel hoopt iedereen volgend jaar weer terug te zien op ons Montimar Open Toernooi.

Tot slot nodigt TC Boekel iedereen  uit om ook in te schrijven voor het Van Doren Engineers Open Toernooi. Dit toernooi wordt van 11 t/m 17 oktober gespeeld.

Technische commissie TC Boekel