We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

website Sport InBoekel is online!

vrijdag 22 januari 2021 door Sport inBoekel

website Sport InBoekel is online!

Ruim een jaar (1.5 jaar) geleden zijn de sportverenigingen, sportaanbieders en andere partijen gestart met het schrijven van een nieuwe sport- en beweegvisie voor Venhorst en Boekel. Bij de tweede bijeenkomst werd al duidelijk dat we in onze gemeente graag een platform willen waarop alle Boekelse en Venhorstse sportverenigingen en andere beweegaanbieders met elkaar in verbinding komen.

We hebben de samenwerking gevonden met de app InBoekel van Flying Kiwi. Een bestaand platform in Boekel dat is uitgebreid met een sport- en beweeg pagina.

Voor onze inwoners moet het een overzichtelijk platform worden waarop naast de basisinformatie ook de bijzondere informatie van een vereniging of organisatie snel te vinden is.

Het meest in het oog springend zijn de nieuwsberichten. Alle sportgerelateerde organisaties en verenigingen mogen nieuwsberichten aanleveren die op dit platform worden gepost. Wil je iets delen met onze gemeenschap of andere sportaanbieders inspireren met jullie ideeën? Of heb je tips om de website te verbeteren? Stuur het door naar sport@inboekel.nl of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Zoals jullie kunnen zien, staan nog lang niet alle verenigingen en organisaties voor promotie van bewegen erop. We hopen dat ze snel met ons contact opnemen om het platform aan te vullen. Check iedere week onze website www.inboekel.nl/sport of  de app InBoekel voor nieuws en andere informatie.

Verenigingen, beweegaanbieder en Flying Kiwi bedankt voor de samenwerking! We gaan hier iets moois van maken!

Namens werkgroep Sport InBoekel