We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Start nieuwe volleybal trainingsgroep VC Unitas

dinsdag 6 augustus 2019 door Redactie inBoekel

Start nieuwe volleybal trainingsgroep VC Unitas

Na de zomervakantie gaat VC Unitas starten met een nieuwe jeugdgroep voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Volleybal is een uitdagende sport waarbij teamverband super belangrijk is, zowel binnen als buiten het veld.

Onder leiding van een ervaren en gediplomeerd jeugdtrainer zullen we de basistechnieken van het volleybal bijbrengen via de Cool Moves Volley methode, waarbij je op een leuke manier, stapsgewijs leert volleyballen. Voor alle niveau’s worden gedurende het seizoen ook toernooitjes georganiseerd in de regio waarbij je kan laten zien wat je met je teamgenoten al geleerd hebt.

Vanaf april, als het weer lekker weer is, verlaten we de zaal en gaan we naar buiten om te beachvolleyballen. Een team bestaat uit een groepje van 5 of 6 kinderen, bij voldoende aanmeldingen zullen we deze indelen op leeftijd. Misschien heb je klasgenootjes, neefjes, nichtjes, buurtgenootjes die het ook willen proberen, meld je dan (samen) aan door een mail te sturen naar roel@vc-unitas.nl en je ontvangt snel wat extra informatie.