We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Sportieve wandeltocht Fysiotherapie Boekel

dinsdag 5 mei 2020 door

Geheel passend bij onze doelstelling om de inwoners van Boekel en omgeving optimaal te begeleiden fit te worden, te zijn en te blijven heeft het team van Fysiotherapie Boekel een sportieve wandelroute van 5 kilometer uitgezet door Boekel.

Op ongeveer iedere kilometer staat een oefening aangegeven die je kunt doen om je lichaam te trainen. Deze wandeling is voor iedere leeftijd en op elk niveau.

  • Het instap niveau is gewoon alleen lekker wandelen –> gewoon lekker bewegen in de buitenlucht draagt al bij aan je gezondheid!
  • Je kunt de wandeling makkelijk verzwaren door een rugzak met wat flesjes water mee te nemen, houd deze bij de oefeningen eventueel om –> door de extra kilo’s die je meeneemt werk je al harder bij elke stap die je zet!
  • De sportievelingen onder ons zouden de route ook (deels) kunnen rennen –> hardlopen is een goede en goedkope manier om je conditie op pijl te houden, bouw dit wel verantwoord op!
  • De echte fanatiekelingen rennen de route met de rugzak om –> petje af wanneer je dit volhoudt, nog te makkelijk? Dan past er vast meer in die rugzak.

Bij elke oefening die je tegenkomt kun je deze op 3 niveaus uitvoeren. Zo zou je de route driemaal kunnen lopen en steeds iets kunnen verzwaren om jezelf uit te blijven dagen. Zo werken we allemaal op ons eigen niveau aan onze fitheid!

Let wel op de adviezen van het RIVM: ga niet in groepen van meer dan drie personen lopen, houd 1,5 meter afstand van andere mensen en was je handen na de route goed.

Voor de route klik hier.

Veel plezier! Team Fysiotherapie Boekel

Sportieve wandeltocht Fysiotherapie Boekel