We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

[UPDATE] Start Avond4daagse onzeker door verwacht noodweer

dinsdag 4 juni 2019 door

[UPDATE] Start Avond4daagse onzeker door verwacht noodweer

Het KNMI geeft voor vanavond code geel. Door deze voorspelling is de start van de Avond4daagse onzeker. Vanmiddag beslist de organisatie definitief of de wandelaars vanavond kunnen starten.

‘We leggen alle weersvoorspellingen naast elkaar, bellen met de vliegbasis Volkel en kijken dan of het kan doorgaan’, zegt Ad van Duijnhoven van de organisatie van Avond4daagse Uden, waar de start van vanavond eveneens onzeker is. ,,Alleen regen is geen bezwaar, maar als er sprake is van onweer en hevige wind nemen we geen risico.” Als het evenement wordt afgeblazen kunnen alle scholen nog op tijd geïnformeerd worden. Aldus Ad van Duijnhoven tegen het Brabants Dagblad.

[UPDATE 15.00 uur] Facebook pagina Avond4daagse Boekel – Venhorst: Wij houden de weersverwachtingen voor vanavond goed in de gaten! Even duimen nog… Houd onze Facebook, Instagram en de website in de gaten voor meer informatie.

[UPDATE 16.30 uur] Facebook pagina Avond4daagse Boekel – Venhorst: Avond4daagse Boekel-Venhorst gaat door vanavond! De organisatie van de Boekelse avond4daagse heeft besloten dat de avondvierdaagse door kan gaan. Er is zorgvuldig naar de diverse weersverwachtingen gekeken en we zijn tot de conclusie gekomen dat er waarschijnlijk pas rond 21:00 uur slecht weer komt.

Starttijd 10 km vervroegd:
Wel is er besloten dat wandelaars die de 10 km willen lopen maar tot 18:00 uur mogen starten, om er zo zeker van te zijn dat iedereen op tijd bij de finish zal zijn. De 3 en 5 km mogen gewoon tussen 17:30 en 18:30 uur starten.

Als organisatie verwachten we dat iedereen zo een leuke avond zal hebben en we de risico’s beperken. We vragen iedereen dit bericht zo veel mogelijk te delen, zodat iedereen die de 10 km wil lopen ook in de gelegenheid is om dit te doen. We wensen iedereen veel wandelplezier!!