We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Start basiscursus EHBO baby en kind

dinsdag 2 april 2024 door

Start basiscursus EHBO baby en kind

De Basiscursus EHBO bij kinderen en baby’s is bedoeld voor mensen die meer willen leren over het verlenen van eerste hulp bij ongelukken aan kinderen en baby’s. Met name mensen met (kleine) kinderen die niet de gehele beginnerscursus willen volgen, maar toch graag handelend willen kunnen optreden bij kleinere of grotere ongelukjes bij (hun) kinderen blijken geïnteresseerd te zijn in deze cursus.

Een cursus die niet alleen geschikt is voor jonge ouders en gast-(groot)ouders, maar ook voor mensen die met kinderen werken of dit in de toekomst willen gaan doen. De kosten voor een basiscursus bedragen € 45,00 en dit is inclusief het nodige lesmateriaal ( excl. boekje en incl. verbandmiddelen ) en koffie/thee tijdens de lessen.

De Basiscursus EHBO voor Baby en Kind wordt gehouden op donderdag 18 april en donderdag 25 april 2024 en duurt 2,5 uur per avond.

  • Aanvang : 19.00 uur
  • Locatie : Boszicht te Boekel

Voor meer informatie of je aanmelding, kun je mailen naar secretaris@ehbo-boekelvenhorst.nl.