We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Sticker ruilbeurs ‘Boekel, een reis door de tijd’

vrijdag 17 juni 2022 door

Sticker ruilbeurs ‘Boekel, een reis door de tijd’

De Heemkundekring en Jeugd Hobbyclub organiseren samen met de Ondernemersvereniging een ruilbeurs voor de stickers van de spaaractie ‘Boekel, een reis door de tijd’.

De beurs vindt plaats op zondag 10 juli van 11:00 uur tot 16:00 uur in Verenigingsgebouw Sint-Jan, Sint Janplein 20-22 in Boekel.

De sticker spaaractie loopt nog tot en met 3 juli, maar de actie loopt zo goed dat het er op lijkt dat de stickers al eerder op zijn bij de winkels.

Toch zijn er een kwart méér gedrukt dan nodig is om alle, ruim tweeduizend, boeken vol te krijgen. Er zijn dus nog heel veel dubbele plaatjes bij de spaarders.

Voor de mensen die het boek nog niet vol hebben, organiseert men deze ruilbeurs. Om de ruilbeurs zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden, is het belangrijk, dat de organisatie zoveel mogelijk dubbele plaatjes van tevoren binnen krijgen. Ze kunnen dan vooraf al zoveel mogelijk plaatjes sorteren en op nummer klaarleggen, zodat de uitgifte vlot kan verlopen.

Oproep
Als je stickers dubbel hebt of over hebt en ze niet meer gebruikt, doe ze dan niet weg, maar doe ze in de brievenbus bij de Heemkamer, Sint Janplein 22, Boekel. Ze worden dan gebruikt voor de ruilbeurs op zondag 10 juli.

Hoe meer stickers er vooraf binnen zijn en/of hoe meer (dubbele) stickers mensen meenemen naar de ruilbeurs, hoe makkelijker het zal zijn om ieders fotoalbum vol te krijgen.