We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Studio El Vi is verhuisd

woensdag 14 oktober 2020 door

Studio El Vi was vier jaar gevestigd in de sfeervolle locatie van De Mouthoeve, maar omdat de salon uit zijn jasje groeide verhuisde deze onlangs naar de Kerkstraat.

Marrie Vleming, eigenaresse van Studio El Vi vertelt “Ruim 9 jaar geleden ben ik in mijn toenmalige woonplaats Lelystad begonnen als zelfstandig ondernemer. Toen ik zo’n 4 jaar geleden in Uden kwam wonen, vond ik een mooie locatie in Boekel om een nagelsalon met cadeaushop te vestigen. En nu, een flink aantal jaar later, ben ik uit deze jas gegroeid. Samen met een drietal fijne collega’s hebben wij in het nieuwe pand de mogelijkheid om meer diverse beauty-behandelingen aan te bieden en als Studio El Vi verder te groeien. Ik realiseer me dat de huidige economische omstandigheden een uitdaging zijn, maar ondernemen doe je niet zonder af en toe een risico te nemen. Ik sta voor onze kwaliteit, onze hoogwaardige producten en fijne, reeds opgebouwde klantenkring.”

Het ondernemerschap van Marrie blijkt ook uit het feit dat ze in 2018 samen met haar vriendin, Hanneke het bedrijf ‘IngK’ heeft opgestart. Gespecialiseerd in (relatie)geschenken, het ondersteunen van de zakelijke markt in attenties én het organiseren van evenementen. Je vindt ‘IngK’ ook online (www.ingk.eu) óf door heel Nederland op braderieën, ladiesnights en jaarmarkten.

Gun jij jezelf een fijn beauty-moment? Een vriendinnen-uitje? Een middagje ontspannen met je moeder, je dochter of je vriendin? Bel voor de mogelijkheden met Studio El Vi op 06-11371672 of 0492-269237 of loop langs op Kerkstraat 16D te Boekel (achter het Kruidvat, onder Yoga Boekel).

Studio El Vi is verhuisd