We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Succes inboekel.nl zorgt voor nieuwe ontwikkelingen

donderdag 23 maart 2017 door

Succes inboekel.nl zorgt voor nieuwe ontwikkelingen

Één maand geleden lanceerde we de website inboekel.nl. Met een vliegende start hebben we hét nieuwe actualiteiten platform gecreëerd voor de Boekelse gemeenschap.

We zijn erg trots op het resultaat dat we tot op heden hebben gehaald. Op sommige momenten hebben we zelfs meer dan 1000 bezoekers op één dag gehad!

“Verbeteringen altijd mogelijk, vooral méér verhalen, foto’s en video’s.”

Natuurlijk zijn er altijd punten van verbetering mogelijk. Op dit moment hebben we een minimale bezetting op de redactie (vrijwillig!) die er voor probeert te zorgen dat we alle actualiteiten binnen krijgen, beschrijven, fotograferen en/of filmen. Dit moet dan worden gecontroleerd en verwerkt worden op de website. Uiteindelijk gaat het om de verhalen die we met de Boekelse gemeenschap willen delen. Dit willen we graag mét de gemeenschap doen.

“Inzendingen en/of vrijwilligers die mee willen werken aan het verhaal in Boekel, zijn dan ook van harte welkom.”

App

Om het verhaal nog beter te kunnen faciliteren zijn we gestart met de ontwikkeling van een mobiele app. Een op-maat gemaakte app, voor mobiele telefoons en tablets, waarin we alle verhalen, foto’s en video’s direct aan kunnen bieden. Uiteindelijk is het zelfs de bedoeling dat we ín de app live video-streams aan gaan bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan live sportwedstrijden van de Boekelse sportverenigingen. Mochten er verenigingen zijn die interesse hebben in deze mogelijkheden dan willen we hier graag mee in gesprek komen.

Houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de ontwikkelingen van de app en andere zaken!