We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Supercup BV ’t Menneke

donderdag 15 augustus 2019 door

Supercup BV ’t Menneke

Op vrijdag 23 augustus wordt bij BV ‘t Menneke de belangrijke seizoensopeningswedstrijd gespeeld. Inzet is de zogenaamde “Supercup”! 

Wim Althuizen en Bert vd Heijden zullen met elkaar de sportieve strijd aanbinden. Wim Althuizen doet dat als clubkampioen seizoen 2018-2019. Tegenstander Bert vd Heijden werd in seizoen 2018-2019 bekerkampioen.  Op vrijdag voor carnaval speelde hij een winnende finale tegen Frans de Bruin. Diezelfde Frans de Bruin stond in de normale competitie na de voorlaatste wedstrijden nog op een gedeelde eerste plaats. Jan van Sinten caramboleerde zich in de laatste wedstrijd ten koste van Frans de Bruin naar de tweede plaats. Ton van de Ven eindigde voor het tweede jaar op rij op een derde plek. Frans de Bruin moest genoegen nemen met de vierde plaats.

Vrijdag 23 augustus om klokslag 20.00 uur begint de jaarvergadering van BV ‘t Menneke. Na deze vergadering, ergens tussen 21.00 uur en 21.30 uur, is “het woord” aan Wim Althuizen en Bert vd Heijden. Na 15 beurten zullen de aanwezige biljartliefhebbers weten wie winnaar is van de Supercup. Biljartliefhebbers wees welkom.

Op 30 augustus en 6 september worden de eerste bekerwedstrijden gespeeld. Loting geschiedt tijdens de jaarvergadering. Op 20 september start de onderlinge competitie.