We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

TechTown Boekel 2019

dinsdag 2 april 2019 door

TechTown Boekel 2019

Techniek is overal om je heen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er komt techniek aan te pas. Een ontwikkeling die alleen maar sterker wordt in de toekomst. En weet je wat zo mooi is? Techniek is zó breed dat iedereen er zijn ei in kwijt kan. Jongens en meiden, op alle niveaus en met allerlei kwaliteiten. Jij dus ook!

Kennismaken met de wereld van techniek? Interesse in een stageplek, afstudeeropdracht of interessante baan? Kom naar TechTown Boekel!

TechTown vindt plaats op industrieterrein De Vlonder in Boekel. Vijf bedrijven openen daar hun deuren voor jou, te weten Van Doren Engineers, Autobedrijf Arjan van Houtum, VanBoxtel, Elvro en Metallure. Twee andere deelnemers, Melis Techniek en Black Box Engineering presenteren zich bij een van deze bedrijven binnen. Ook zijn er stands van diverse opleidingen waar je projecten kunt bekijken en al je vragen kunt stellen. Je bent vrij om overal binnen te lopen! Parkeren kan op het grasveld bereikbaar via de Wilhelminastraat of tegenover De Vlonder 3 (beperkt aantal plaatsen).

Van Doren: De Vlonder 3
Van Houtum: De Vlonder 7-9
Van Boxtel: De Vlonder 58
Elvro: De Vlonder 6
Metallure: De Vlonder 106

Voor meer informatie klik hier voor de website.