We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Techtown Boekel op 1 april 2017

dinsdag 31 januari 2017 door

In april  wordt voor de derde keer Techtown Boekel gehouden. In 2015 hebben Vanboxtel en Van Doren Engineers samen de eerste editie van “Techtown Boekel” georganiseerd.

Na het succes van deze eerste Techtown Boekel hebben dit jaar acht Boekelse bedrijven hun deuren open gezet om geïnteresseerden te laten zien wat voor een brede mogelijkheden techniek anno 2016 heeft. Met nog meer bedrijven willen we in 2017 laten zien wat bedrijven uit de Gemeente Boekel te bieden hebben. Techtown Boekel staat in het teken van techniek in de breedste zin van het woord.

Op deze dag is iedereen welkom die geïnteresseerd is in techniek.

Belangrijke doelgroep die dag zijn jongeren/studenten die zich oriënteren op een toekomst in de techniek of concreet op zoek zijn naar een stageplek, afstudeeropdracht of (bij)baan. Opleidingsinstanties van VMBO t/m HBO zullen op deze dag aanwezig zijn om te laten zien welke technische opleidingen zij in huis hebben. Naast het informeren van potentieel toekomstige collega’s is deze dag ook bedoeld om Boekel op de kaart te zetten qua techniek. De insteek is om de aanwezigen te enthousiasmeren voor techniek onder andere door het tonen van praktijkopstellingen.

Techtown Boekel op 1 april 2017