We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Telekids Discoshow bij BoeCult

vrijdag 28 juni 2019 door

BoeCult is een gratis festival voor jong én oud. Eerder hebben we onze oudste jeugd en de volwassenen op hun wenken bediend met een fraai arsenaal aan artiesten, ditmaal maken we plaats voor onze allerjongste bezoekers.

Zondag 25 augustus zal vroeg in de middag kinderentertainment centraal staan op het hoofdpodium van BoeCult 2019. Vandaar deze oproep aan alle kinderen, hier moet je bij zijn!

Telekids Discoshow

In een all-in show zal de special kinder-dj alle kinderen op het Sint Agathaplein laten dansen, zingen en springen op de allerleukste muziek! Interactief kunnen de kinderen enorm veel plezier beleven met de Telekids-dj. Van meezingen met de coolste nummers van K3, Kinderen voor Kinderen, Ernst & Bobbie en vele andere kinderartiesten, tot het uitoefenen van speciale dansjes. Opa’s en oma’s, papa’s en mama’s, deze show is speciaal voor jullie (klein)kinderen! Zijn jullie er ook bij?

Rouwkost: een muzikale trip

Een muzikale trip met de dood als gids voor het leven! Rouwkost is een muzikale festivalvoorstelling die je hart laat kloppen, het bloed met 160 kilometer per uur door je aderen laat stromen, het brein prikkelt en je vol levenslust op pad stuurt om een nieuwe stap te zetten in de reis die je voor jezelf uitstippelt. Met deze belofte neemt Rouwkost het publiek mee door in een enerverend en uitdagend stukje straattheater. Durf jij het aan?

Het begint te kriebelen

Nog twee maanden en het groots cultuurevenement BoeCult barst los. Twee dagen brengen we muziek en cultuur bij elkaar op een gratis toegankelijk festival in het centrum van Boekel. Alle ins en outs rondom dit festijn delen wij de komende tijd in diverse kranten, maar ook online zitten we niet stil. Bekijk onze Facebook- en Instagrampagina voor de laatste aankondigingen en video’s en vind op de website alle informatie met betrekking tot dit evenement. Maar nog liever zien we je op 24 en 25 augustus!

Telekids Discoshow bij BoeCult