We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Tentoonstelling over Boekelse en Venhorstse vrouwen

woensdag 13 maart 2019 door

Tentoonstelling over Boekelse en Venhorstse vrouwen

Thema van de Boekenweek is dit jaar ‘De moeder de vrouw’. Bibliotheek De Lage Beemden organiseert in samenwerking met Heemkundekring ‘Sint Achten op Boeckel’ een kleine tentoonstelling rondom dit thema.

De tentoonstelling is gratis te bezichtigen op dinsdagochtend 26 maart van 9.00 tot 12.00 uur, donderdagmiddag 28 maart van 14.00 tot 16.00 uur en vrijdagavond 29 maart van 19.00 tot 21.30 uur bij de Heemkamer in Boekel. De Boekenweek viert het boek; in een boekenhoek zijn boeken van Boekelse en Venhorstse vrouwelijke auteurs te zien. De tentoonstelling bevat enkele thema’s zoals het huishouden en de kraamzorg. En er worden foto’s getoond van bekende vrouwen uit de gemeente Boekel. Tijdens een mooie fotopresentatie wordt informatie gegeven en er is voldoende ruimte voor interactie.