We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Terugblik bonte avonden Venhorst

maandag 20 januari 2020 door

Terugblik bonte avonden Venhorst

Onlangs werd De Horst drie dagen omgebouwd tot Chateau Meiland met Martin en Erica als presentatoren (John en Lia Willems) die de avonden op een leuke manier aan elkaar wisten te praten. Een terugblik op drie geslaagde avonden ..

De avond begon met een mooie showdans van de Swifters “The Corney Collins Show”. De raad van elf bouwde met lege kratten bier een mooie steek van 3 meter hoog. De dansmariekes kwamen met een mooie showdans op de medley van Queen. De Moi Vrouwkes zaten in de nieuwe Coop als kassavrouwkes en haalde op ludieke wijze verschillende personen uit Venhorst over de tong.

De KPJ verbouwde het podium tot een volwaardige bouwplaats en hadden het over diverse verbouwingen in Venhorst. Na de pauze volgde de dames met Wout’s Vinken met een mooie dans, wat een heel grappig effect had met black light. De Lultuuters hadden een waar trouwerij ten tonele gebracht, wat de zaal goed aan het lachen bracht. “2 x niks 3 x minder” zaten in de Duck Out langs het voetbalveld en daar maakte ze van alles mee wat goed aansloeg bij het plubliek. Tamara en Bianca kwamen het podium op gegaloppeerd en hadden als amazones veel meegemaakt en ze zadelde het publiek daarmee op.

We kunnen terugkijken op drie geweldige Bonte Avonden en willen iedereen voor en achter de schermen bedanken voor hun inzet!
Mocht jij ook nog eens willen nagenieten van onze mooie bonte avonden, dan is er de mogelijkheid om een dvd hiervan te bestellen à €8.- bij Rien Kanters, telefoon 352274 of 06-30602937 of bekijk hier de vele foto.