We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

The Dirty Daddies bij BoeCult

woensdag 10 juli 2019 door

The Dirty Daddies bij BoeCult

Terwijl de zomervakantie in zicht is voor velen, kijken we ook steeds meer uit na het einde van de zomer. Augustus sluiten we geheel in stijl af met BoeCult 2019!

Zaterdag 24 en zondag 25 augustus gaat hartje Boekel weer gehuld in prachtige atmosferen in de zin van een gratis muziek- en cultuurevenement. Lekker dansen, genieten, een drankje doen, beleven, meemaken en cultuur snuiven voor jong én oud. Voor degene die deze twee dagen nog niet met rood omcirkeld heeft in zijn agenda, waar wacht je nog op!?

Keep going dirty

Nadat we eerder al aangekondigd hadden dirty te gaan op de zaterdagavond met de Smèrrig Diskjochies blijven we in deze sferen op de zondag. Zoek dekking voor de eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht de AFAS Live uitverkocht heeft; niemand minder dan The Dirty Daddies! Het zinderende zevental raast al ruim 6 jaar loeihard door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feestexplosie die zijn gelijke niet kent. Tel daarbij een arsenaal aan special effects op waar je de oorlog mee kan winnen en je weet genoeg, hier moet je bij zijn!

Spaanse temperaturen op BoeCult?

Ondanks dat niets zo onvoorspelbaar is als het weer kunnen wij verzekeren dat we zaterdag 24 augustus Spaanse temperaturen gaan aantikken. De alles behalve subtiele gentlemen GENTA zal met zijn vliegensvlugge, originele en vooral technische draaiskills voor de gezelligste en heetste schuurpartijen zorgen op het Sint Agathaplein. Met een weloverwogen mix van R&B, dancehall, urban, guiltys en glijers, overgebracht door een ware gentlemen, zal GENTA menig dameshart doen smelten. Maar ook alle mannen zijn van harte welkom!

Zaterdag – 18.00 uur

Voor degene die niet kunnen wachten tot BoeCult losbarst, zaterdag 24 augustus om 18.00 uur klinkt het startschot van dit tweedaags festival. En wel met het succesvolle Boekels Bierkruien! Daar waar de inschrijvingen blijven binnenstromen is de organisatie bijna genoodzaakt om een tweede parcours aan te gaan leggen. Wacht dus niet te lang en schrijf je op tijd in om deel te nemen. Ga naar www.boecult.nl/boekelsbierkruien en geef jouw team op!