We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Thea Versteegden Pedicure & Manicure bedankt haar klanten

zondag 8 juli 2018 door

Thea Versteegden Pedicure & Manicure bedankt haar klanten

Na bijna 16 jaar, en vele behandelde handen en voeten verder, sluit Thea Versteegden Pedicure & Manicure, aan de Tuinstraat in Boekel, haar praktijk. Tijd voor pensioen.

In 2002 startte Thea op 48-jarige leeftijd met een praktijkopleiding pedicure en manicure, een half jaar later was haar eigen praktijk een feit. Later heeft ze daarnaast ook erkenning behaald voor het behandelen van de diabetische voet.

Ze heeft het altijd met veel enthousiasme gedaan. “Ik vond vooral het contact met de mensen heel gezellig en boeiend. In m’n behandelstoel heb ik veel persoonlijke verhalen mogen horen en ook wel eens markante personen op bezoek gehad. Er werd gelachen, maar ook soms gehuild. En nee niet vanwege de behandeling. Haha.” voegt ze hier lachend aan toe.

Op 24 juli staan de laatste klanten in de werkagenda. Daarna gaat ze genieten van een welverdiend, vervroegd pensioen, “.. om te gaan genieten van alles wat nog op mijn pad komt.”

“Ik dank iedereen voor het vertrouwen in mij de afgelopen jaren en wens iedereen veel gezondheid en liefde voor de toekomst.”