We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Themadag Varkenspest ‘97

vrijdag 14 januari 2022 door

Themadag Varkenspest ‘97

Varkenspest ’97; voor velen van ons een periode die in ons geheugen staat gegrift. En misschien wel stiekem na al die jaren meer pijn oproept bij de herinnering daaraan, dan dat we zouden willen.

Vrijdag 4 februari 2022 organiseert Dieuwke Veldwerk een themadag rondom Varkenspest ’97. Om onze verhalen te delen. Wij zelf, met onze verhalen zijn het uitgangspunt van die dag.

Of je destijds varkensboer was of nu nog bent en of dat je dieren werden geruimd of niet. Of je nu ‘alleen maar’ partner was van, zoon of dochter, hoe jong ook. Of je bestuurder was en het collectief moest vertegenwoordigen, veearts, transporteur, ambtenaar, bankmedewerker en met boeren aan de keukentafel zat. Misschien wel toen en nu allang niet meer. 

Je bent er die dag als mens. Als mens met jouw verhaal. Jouw verhaal, dat toch, en misschien wel geheel onbewust, ineens een heel andere wending nam na die ene 4 februari 1997.

Wanneer gezien en erkend wordt wat onbewust gezien en erkend wil worden, lucht dat letterlijk op en geeft dat rust. Rust voor jou, voor volgende generaties in jouw familie, jouw bedrijf en de plek. En soms is daar een beetje moed voor nodig. Jouw verhaal delen en familie- en boerderijopstellingen kunnen daarbij helpen.

We werken in een kleine groep van maximaal 20 personen en alles wat gedeeld wordt die dag blijft binnen de groep in veiligheid en vertrouwen.

Op de website www.dieuwkeveldwerk.nl vind je het persoonlijke verhaal va Dieuwke Verstraten-Ketelaars en meer info over de themadag, waarom het iets voor je zou zijn of niet en de mogelijkheden voor aanmelden.

Themadag Varkenspest ’97
Vrijdag 4 februari 2022
10.00-15.30 uur

Voel je welkom. Warme groetjes,

Dieuwke Verstraten-Ketelaars
info@dieuwkeveldwerk.nl

Eerstvolgende Workshops Familie- en Boerderijopstellingen 
Dieuwke | Veldwerk
Vrijdag 11 februari
en dinsdag 15 maart 2022 9.30-12.30 uur