We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Toermee 2017 komt er aan!

dinsdag 5 september 2017 door

Toermee 2017 komt er aan!

Zondag 17 september

Deze jaarlijkse fietstocht van 50 km is voor jong en oud. Een leuk dagje uit voor de hele familie: opa’s, oma’s, vaders, moeders en kinderen! Elke 5 km is er een stempelpost onderweg. Ideaal dus om even een korte pauze te nemen. Op een aantal posten is er, tegen een kleine vergoeding, ook een lunch met wat drinken te koop. Er wordt goed gezorgd voor alle deelnemers! Daarnaast is er onderweg ook van alles te zien, door de mooie routes dichtbij huis en zal er op een post ook een muziekoptreden zijn.

Schoolkinderen ontvangen op school sponsorkaarten om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. De opbrengsten van deze sponsor fietstocht worden grotendeels verdeeld over 6 projecten van Boekelse missionarissen en ontwikkelingswerkers. Ga jij voor een stage of vrijwilligersproject het komende jaar naar een ontwikkelingsland om mensen te helpen en kom je uit Boekel dan kan de stichting Toermee jou ondersteunen. Neem dan contact op met toermeeboekel@gmail.com

Start fietstocht
Boekel: tussen 10.30 uur en 13.00 uur vanuit Nia Domo
Venhorst: tussen 11.00 uur en 13.00 uur vanuit de Horst