We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Toon van Hout benoemd tot erelid Boekel Sport

vrijdag 5 januari 2018 door

Toon van Hout benoemd tot erelid Boekel Sport

Boekel Sport heeft donderdag tijdens de nieuwjaarsreceptie elf jubilarissen gehuldigd. Voor het zover was stond voorzitter Paul van de Berg stil bij het overlijden van erelid Harrie van de Rijt. Ook blikte de voorzitter kort terug op 2017 maar zeker vooruit naar 2018.

Voor het zilveren jubileum als vrijwilligers werden Wim Bouwmans, Henk Klokgieter, Mark vd Elzen, Koos Janssen, Ron Beekmans, Gert-Jan vd Broek, Niek Peeters, Roel Somers en William van Hees bedankt met een aandenken en een bloemetje. Voorzitter Paul van de Berg mocht ook Peter Smits en Robert Dijsselbloem naar voren roepen die 40 jaar bij de voetbalvereniging verbonden zijn. Helaas waren niet alle jubilarissen aanwezig.

De grootste verrassing was er voor Toon van Hout. Hij werd verkozen tot erelid van de vereniging. Voorzitter Paul van de Berg verwoordde het mooi toen hij zei: ‘Opsommen wat hij allemaal doet voor onze club kunnen we niet! Je kunt beter vragen wat hij niet doet.’ Het applaus wat daarna opsteeg gaf aan dat het bestuur de juiste keuze had gemaakt.