We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Topdag voor onze jongste volleyballers!

vrijdag 14 februari 2020 door

Topdag voor onze jongste volleyballers!

Sinds het begin van dit schooljaar is er een nieuw, groeiend team met jonge, enthousiaste meiden en jongens gestart met trainen bij Unitas. Zondag 9 februari mochten de kinderen eindelijk hun volleybalkunsten laten zien bij hun allereerste volleybaltoernooi!

Teamgenoten Maria en Vienna waren er helaas niet bij, dus gingen Mijke, Lenneke, Pim, Imme en Roos vol spanning en goede moed met hun ouders/supporters naar Gemert. Na een wat rommelige start werden langzaam de regels duidelijk en al snel lieten de jeugdige talenten van Unitas zien wat ze in die korte tijd al hebben geleerd. Trainer Ismail moet wel apetrots op ze zijn!
De eerste set was meteen een winstpunt en ook het tweede setje wonnen deze kanjers met verve. Na een korte pauze kwam de tweede tegenstander. Ook bij hen waren de regels nog niet helemaal duidelijk, dus een gelijkspel deze set was het gevolg. Gelukkig herpakte het team zich direct en de tweede set tegen deze tegenstander werd dik gewonnen. Met knikkende knieën kwam het eerste team voor een revanche tegen de kanjers van Unitas, maar onze jonge talenten gooiden het ene na het andere punt.
De Unitasjes kenden geen genade en de derde winst van de dag was een feit. De concentratie was tijdens het laatste wedstrijdje bij enkele spelers inmiddels wat minder, maar het gejuich van de tribune en de aanmoediging van de coaches zorgden ervoor dat het team zich toch naar een mooie overwinning balde.
Een superleuke ochtend en daarbij ook nog een eerste plaats. Were di; bedankt voor deze geweldige ervaring voor de kersverse jeugd van Unitas!