We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Training ‘communicatie met kinderen’

donderdag 24 december 2020 door

Wegens succes wordt de training Communiceren met Kinderen in 2021 voor de derde keer in Boekel aangeboden. In deze training leer je met kinderen te communiceren op een manier die wederzijds begrip en respect bevordert. Je leert om regels te handhaven op een manier die voor kinderen prettig is en waarmee je verzet kunt voorkomen.

Je leert meer over conflicten, het voorkomen en het oplossen ervan. Maar ook hoe je kinderen kunt motiveren voor nieuwe ideeën en hoe ze om kunnen gaan met teleurstellingen. Je leert actief te luisteren, effectief te helpen en kritiek te geven. Kortom, aan het einde van de training ga je geïnspireerd en met een hele koffer aan nieuwe instrumenten en technieken naar huis!

Een greep uit de reacties van cursisten:
‘Wát een inspirerende training, voor zowel ouders als leerkrachten.’
‘Prettige trainster met veel kennis en mooie praktijkvoorbeelden.’
‘Het heeft mij dichter gebracht bij de moeder die ik wil zijn voor mijn kinderen.’ ‘Het geeft nieuwe inzichten en leert je anders naar je kind kijken.’
‘Je krijgt in korte tijd veel praktische informatie.’

Aansluitend bij het Respect-thema ‘Communicatie’ waar op de scholen en binnen de verenigingen aan het begin van dit jaar aandacht aan werd besteed, vond er op 4 maart een workshop ‘Communiceren met Kinderen’ plaats voor alle ouders en verzorgers in Boekel. Deze workshop was een groot succes. Was je er ook bij en wil je meer diepgang? Dan is de training CMK zeker wat voor jou!

Aanmelden voor de training in 2021? Dat kan!
Van 19.00 uur tot 22.00 uur op de volgende data:

  • donderdag 04/02
  • donderdag 11/02
  • woensdag 03/03
  • woensdag 31/03
  • donderdag 29/04
  • donderdag 03/06

Locatie: Kindcentrum Octopus, Parkweg 36 in Boekel
Kosten: We kunnen deze training aanbieden voor € 500,- per persoon.
Voor een bedrag van € 350,- kan de tweede persoon uit hetzelfde gezin deelnemen. Ook alleenstaanden betalen € 350,-.
*Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Uiteraard is het nog afhankelijk van de COVID-19-Maatregelen die dan gelden, in welke vorm de training gegeven wordt of dat deze alsnog verplaatst moet worden.

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Stuur een mailtje naar cmkboekel@gmail.com

Wil je eerst nog meer informatie?
Kijk op https://amethist.nl/aanbod/opvoeding/communiceren-met-kinderen/ouders-verzorgers/ voor een brochure of om succeservaringen van anderen te lezen!

Training ‘communicatie met kinderen’