We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Trekkertrek 2024

dinsdag 2 april 2024 door

Trekkertrek 2024

Op zondag 7 april vindt de jaarlijkse Trekkertrek wedstrijd van Boekel weer plaats. Op deze dag zullen vele lokale deelnemers de strijd met elkaar aangaan. Dit jaar hebben we het Dutch Special Pulling Team die met vele speciale omgebouwde tractoren zullen aantreden.

Bij Trekkertrek is het de bedoeling een sleepwagen zo ver mogelijk over de baan te slepen. Naarmate men de sleepwagen verder trekt geeft deze steeds meer weerstand waardoor het steeds moeilijker wordt deze voorruit te trekken. Lukt het een deelnemer de sleepwagen de volledige lengte van 100 meter af te leggen dan spreekt men van een Full-Pull.

De wedstrijd vindt plaats van 11.00 tot 18.00 uur op de Gagelstraat in Venhorst. Men kan het parcours vinden door de borden rondom Boekel te volgen. Entree bedraagt 5,- euro kinderen t/m 12 jaar gratis.

Voor meer informatie www.trekkertrekboekel.nl.