We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Uitslag clubkampioenschappen judoclub

dinsdag 13 november 2018 door

Uitslag clubkampioenschappen judoclub

Zoals het regiotoernooi voor Judoclub Boekel een traditie is in november, zo zijn de clubkampioenschappen dat ook op dezelfde zondag.

Daarom was het zondag 11 november dan ook weer zover. De judoka’s van Judoclub Boekel stonden op de judomat om in een sportieve strijd te kijken wie zich in zijn/haar eigen band-, leeftijds- en gewichtscategorie clubkampioen 2018 mag noemen. Het publiek kreeg mooie wedstrijdjes te zien met fraaie worpen. Uiteindelijk is er elke poule een clubkampioen uitgekomen, soms met hele kleine verschillen. De clubkampioen kreeg daarvoor een eerste prijs uitgereikt in de vorm van een mooie beker. Maar ook de andere judoka’s zijn beloond voor hun sportieve inzet en behaalde prestatie met een beker die past bij het behaalde resultaat.
De uitslag van de clubkampioenschappen is als volgt:
Poule 1: 1 Kevin van den Tillaart, 2 Sietse Walgreen, 3 Teun Straatman
Poule 2: 1 Gijs Versteegden, 2 Jort van Uden, 3 Lars van de Sangen
Poule 3: 1 Jesper van Oort, 2 Bram van Venrooy, 3 Raf Delissen
Poule 4: 1 Devin van Grinsven, 2 Dies Welten, 3 Szymon Stasiuk
Poule 5: 1 Gies van Berloo, 2 Roos vd Burgt, 3 Niels van Stiphout, 4 Jurre vd Broek
Poule 6: 1 Evert Jeurissen, 2 Egor Monashenko
Poule 7: 1 Raf Jagers, 2 Pip van Kilsdonk
Poule 8: 1 Wout Kusters, 2 Fenne van Bree, 3 Bram van Zutphen, 4 Luuk Wassenberg
Poule 9: 1 Floor van Stiphout, 2 Stijn Peters, 3 Jeroen Kuypers, 4 Pieter van Duijnhoven
Poule 10: 1 Luuk van de Berg, 2 Jay Timmermans, 3 Sara Welten
Poule 11: 1 Willem van de Elzen, 2 Nard Rombout, 3 Sven van Dijk, 4 Niels Putter
Poule 12: 1 Abel van Sleeuwen, 2 Daan van Oorschot
Poule 13: 1 Nicole van den Tillaart, 2 Martje Croijmans, 3 Niek van de Rijt
Poule 14: 1 Niek Pepers, 2 Dennis van de Elzen, 3 Niels Veldhoen

Deze middag is echter niet compleet zonder één persoon die beloond wordt voor de mooiste worp van het toernooi. Dit jaar waren er meerdere mooie ippons te zien, maar het lukte Niek Pepers om zelfs twee mooie ippons te scoren. Hij verdiende daarom dan ook de felbegeerde “stijlprijs”. Tenslotte was er ook nog een pechprijs uit te reiken. Maicol Moet mocht deze in ontvangst nemen, omdat hij door een blessure helaas een tijdje niet mee heeft kunnen doen met judo en daarom ook niet mee kon doen aan de clubkampioenschappen.

We feliciteren alle judoka’s met hun behaalde prijs en zijn erg trots dat alle judoka’s er samen een mooi en sportief kampioenschap van hebben gemaakt! En natuurlijk zeggen we dank je wel tegen iedereen die deze dag meegeholpen heeft.

Meer foto’s zijn te zien op de facebook pagina van Judoclub Boekel.