We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Uitverkochte avond ‘Olderwets høken’ was weer historisch

zaterdag 6 november 2021 door

Uitverkochte avond ‘Olderwets høken’ was weer historisch

Op 30 oktober jl. ging eindelijk het feestje door, wat in maart 2020, zou plaatsvinden! ‘Olderwets høken’ bij Boekels Ven. Een verslag van Ruud van Moorsel ..

’s Morgens om half elf arriveerden de eerste campinggasten en in de loop van de dag liep dit aantal op tot 20 caravans! Om drie uur was de aftrap door Radio Achterhoek met DJ Harco van Dijk. Daarna kwam Peter Puntdraot van ’t Achterhoek Museum met drie uur lang de mooiste Normaal hits. De stemming zat er ondertussen al goed in!

Om half zeven trapte de band ‘Blaftand’ af met een skôn optreden, gevolgd door een gastoptreden van de vroegere boerenrock en huisband van de jaren 80 van ’t Stuupke ‘Simpel’. Met o.a. hun hit ‘Henk de stoep’ .. ze waren het duidelijk nog niet verleerd!

Na een kleine ombouw was het daarna tijd voor de hoofdact ‘Kisjeskearls’, de Normaal coverband. Met een gastoptreden van Wimken van Diene, de basgitarist van de originele band Normaal, en Paul Kemper oud-gitarist van Normaal.

“Het was een sfeer ongekend. Boekel en alle høkers van heinde en ver weten wel wat feest is. Het was echt geweldig, nostalgisch!”

Tot ziens bij ‘Olderwets høken’ 2022!!

Ruud van Moorsel