We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Unitas Recreanten Beachtoernooi 2019

maandag 15 juli 2019 door

Unitas Recreanten Beachtoernooi 2019

Op zondag 1 september 2019 organiseert Volleybalclub Unitas haar traditionele Beachvolleybaltoernooi op de beachvelden op sportpark de Donk te Boekel.

Een prima gelegenheid om met je vrienden, familie, collega’s of buurtgenoten een dag lang gezellig en sportief bezig te zijn! Zoals bekend beschikt de beach-accommodatie over prachtige volleybalvelden met echt ‘strand-zand’ en daarnaast is de aanwezige kantine van alle (sanitaire) gemakken én van voldoende drank en versnaperingen voorzien. Er ontbreekt dus niks om er een gezellig en sportief dagje van te maken ! Er wordt gespeeld in een mannenpoule, een vrouwenpoule en een mixpoule (waarin minimaal 2 vrouwen in het veld dienen te staan). De teams bestaan uit 4 veldspelers en evt. enkele wisselspelers. Dus heb je zin om samen met je vrienden, familieleden, buren of collega’s mee te doen, schrijf je dan vóór 25 augustus in op de website van VC Unitas! De inschrijfkosten bedragen €25,- per team. Meer informatie nodig? Stuur even een mailtje naar beachvolley@vc-unitas.nl