We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Vakantie feestmiddag bij Sint Petrus!

maandag 13 september 2021 door

Vakantie feestmiddag bij Sint Petrus!

Op donderdagmiddag 9 september hebben we een erg leuke activiteit gehad, namelijk een vakantie feestmiddag.

De vakanties zitten er weer op en wij vonden het daarom leuk om nog iets speciaals aan te bieden voor de bewoners. Deze maand hebben we sinds lange tijd weer een extra activiteit mogen organiseren. Entertainment La Donna Mobile heeft gezorgd voor een feestje en André Rieu mocht daarbij natuurlijk niet ontbreken. We startten de middag met een heerlijk stuk gebak van bakker Merks en daar genoten de bewoners al van voordat de middag nog moest beginnen. Vrolijkheid, warmte en plezier stonden deze middag dan ook zeker centraal. De herkenbare en vrolijke muziek maakten dat de bewoners meezongen en daarbij niet stil konden zitten op hun stoel. Iedereen was laaiend enthousiast en ze mogen dan ook zeker nog een keer terug komen.

Wat belangrijk is om te vermelden is dat deze middag niet georganiseerd kon worden als we CV de Vliegenmeppers niet hadden. Begin van het jaar heeft de carnavalsvereniging een geslaagde bingo avond georganiseerd waar vele Boekelse mensen aan hebben deelgenomen. Van het geld wat wij in ontvangst hebben mogen nemen is deze super middag georganiseerd. Onze dank is daarom ook erg groot en wat fijn om te zien dat de Vliegenmeppers er voor gezorgd hebben dat de bewoners een geweldige middag hebben gehad!

Nogmaals onze grote dank en wat fijn dat jullie aan de ouderen van Boekel hebben gedacht. Namens iedereen van Sint Petrus.