We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Vanaf 1 mei start Van Haandel Automotive aan Julianastraat

woensdag 15 april 2020 door

Vanaf 1 mei start Van Haandel Automotive aan Julianastraat

Onlangs was in o.a. het Brabants Dagblad te lezen dat Texaco Van Haandel haar deuren gaat sluiten. Maar er is goed nieuws: vanaf 1 mei a.s. start van Haandel Automotive aan de Julianastraat 55 in Boekel. Hoog tijd om kennis te maken met de nieuwe eigenaar en het gezicht van van Haandel Automotive: Stefan van Haandel.

Stefan van Haandel is 27 jaar oud en woont in Venhorst. Na de opleiding Automotive Education aan de Fontys Hogeschool is hij het bedrijfsleven van de automotive in gedoken. Verschillende bedrijven en verschillende functies hebben gezorgd voor zes jaar ervaring in de branche. “De afgelopen 10 jaar bleef ik in mijn vrije tijd met veel plezier sleutelen aan auto’s, maar toch bleef het altijd kriebelen naar meer”, vertelt Stefan. “Toen bleek dat het pand van Automobielbedrijf Ad van Haandel vrij zou komen, ben ik met mijn tante Riky in gesprek gegaan.”
Stefan is een neef van Ad en Riky van Haandel van het voormalige autobedrijf. Zij zijn 46 jaar geleden het autobedrijf aan de Julianastraat begonnen en Stefan start nu, 46 jaar later, zijn bedrijf op diezelfde plek. “Ik kijk enorm uit naar deze uitdaging. Erg bijzonder en waardevol vind ik het dat mijn vader destijds bij ome Ad en tante Riky vanaf de start gewerkt heeft en mij nu komt ondersteunen. Samen hebben wij er enorm veel zin in om een modern autobedrijf neer te zetten.”

“Graag ben ik u met Van Haandel Automotive vanaf 1 mei van dienst voor al uw mobiliteitsvraagstukken. Van onderhoud en reparatie tot verkoop van de door u gewenste auto. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw auto te wassen in een van de twee wasboxen of in de volautomatische wasstraat. Loop gerust eens binnen en kom persoonlijk kennismaken. Graag tot ziens bij van Haandel Automotive.”, aldus trotse nieuwe eigenaar Stefan van Haandel.