We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Vanboxtel zoekt: coördinatie facilitaire dienst

donderdag 11 april 2024 door

Vanboxtel zoekt: coördinatie facilitaire dienst

Een echte spin in het web! Dat omschrijft in het kort jouw functie als coördinatie facilitaire dienst. Als coördinatie facilitaire dienst hou jij de interne, facilitaire zaken graag op orde. Samen met jouw team zorg je ervoor dat alles er dagelijks spik en span uitziet. Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder!

Dit is wat je gaat doen
Om ervoor te zorgen dat intern alles op rolletjes loopt, hebben we jou nodig! Jij zult je binnen Vanboxtel vooral bezig houden met organisatorische zaken voor onze kantine, kantoor- en vergaderruimtes. Van het wekelijks maken van bestellingen en schakelen met leveranciers, tot aansturen van jouw team. Je vindt het belangrijk dat alles goed verloopt en het er aan het einde van de dag weer netjes uitziet. Daarnaast hou jij ook een oogje in het zeil als het gaat om ontwikkeling. Vind jij dat de lunch verbeterd kan worden? Ga je gang! We zien graag dat je meedenkt over nieuwe ideeën voor de kantine, lunch, koffiecorners en gebouwen.

Daarnaast ondersteun je in het organiseren van de interne bijeenkomsten. Kortom, een belangrijke, niet-te-missen rol binnen Vanboxtel.

Jouw rol als coördinatie facilitaire dienst
Als coördinatie facilitaire dienst weet hoe jij je team aan moet sturen. Het is mooi als je al enige ervaring hebt in het maken van een planning en het aansturen van facilitaire- en kantinediensten, maar we verwelkomen bij Vanboxtel net zo graag enthousiastelingen zonder ervaring! Daarnaast ben je een meester in het organiseren en weet jij altijd goed het overzicht te houden. Je communiceert duidelijk richting je collega’s en leveranciers.

Dit kun je van ons verwachten
Klinkt dit als een droombaan voor jou? Mooi, want als je hoort wat wij je te bieden hebben weten we zeker dat jij bij ons wilt komen werken! Dit is wat je van ons kunt verwachten:

  • Een tijdelijk 24-32 uur contract met uitzicht op dat vaste contract!
  • Je komt terecht in een gezellig en warm team. Zij houden ook wel van die Brabantse nuchterheid!
  • Een leuke en uitdagende baan bij een bedrijf waar je persoonlijkheid en talenten altijd gewaardeerd worden. Wij kijken niet alleen naar dat cv’tje, wij kijken naar wie jij bent!
  • Een passend salaris tussen de € 2.400 en € 2.700 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. 
  • 30 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.
  • De maximale reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.
  • Leuke activiteiten met collega’s, waaronder maandelijks een gezellige borrel.

Hebben we je overtuigd?

Yesss, dat is goed om te horen! Ben jij die coördinatie facilitaire diensten waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct via de website.