We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

“Vat oe fiets” voor het welzijn van de ouderen in Sint Petrus

dinsdag 7 september 2021 door

“Vat oe fiets” voor het welzijn van de ouderen in Sint Petrus

Zondag 12 september vanaf 10.30 uur kan er in bloktijden gestart worden voor een hele mooie fietstocht vanaf de voorzijde van Sint Petrus wat ten goede komt voor het welzijn van de bewoners.

Familie, medewerkers, vrijwilligers en iedereen uit Boekel is welkom om er samen een fantastisch evenement van te maken. De tocht is 35 km en we hebben twee rustpauzes. Met mooi weer maken we een groot terras aan de voorzijde, zodat de bewoners ook kunnen meegenieten van de start en terugkomst. Er kunnen maximaal 200 mensen starten en de opgave is via e-mail aanmelden. Er zijn nog plaatsen vrij!

U wordt onderweg verwend met lekkere versnaperingen; koffie/thee, broodje, soep, fruit en bij terugkomst een lekkere pannenkoek. De totale kosten zijn € 15,00 en die gaan geheel naar het goede doel. Halen we ons streefbedrag van € 900,00, dan wordt dit verdubbeld door fonds “Voor de Ouderen”.

U kunt op de dag zelf contant betalen aan de Vriendenstichting Vrienden van Sint Petrus. U kunt zich aanmelden voor de fietstocht via de mail : Elly.Janssen@brabantzorg.eu Graag uw naam vermelden, het aantal personen en welke tijd u wilt starten : 10.30 uur, 11.00 uur, 11.30 uur of 12.00 uur. We hebben nog plekken over om gezellig met ons mee te fietsen. Het wordt mooi weer van het weekend, dus ‘Vat oe fiets’ en doe met ons mee!

“U bent er toch ook bij?!”