We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Veiligheid: in- en om huis!

vrijdag 5 april 2019 door

Veiligheid: in- en om huis!

Buurtpreventie Boekel organiseert samen met de politie en brandweer een informatieavond over veiligheid in- en om de woning.

Is dit een structurele stijging? En alleen voor de gemeente Boekel of is er in de gehele regio sprake van een toename? Is er meer buitgemaakt bij deze woninginbraken of overstijgt de online fraude en cybercrime de buit die verkregen is bij die woninginbraken? Hoe kunt u voorkomen dat er in uw woning wordt ingebroken?

In 2017 zijn er in 14 woninginbraken in de gemeente Boekel geregistreerd.
In 2018 is dit aantal helaas gestegen tot 20 woninginbraken.

U kunt technische maatregelen treffen, maar uw gedrag is vaak doorslaggevend als het gaat om brandveiligheid. Vaak is de oorzaak van brand dat mensen zich onvoldoende bewust zijn van de risico’s. Gebruikt u verlengsnoeren? Heeft u een veilige vluchtweg in uw woning en weet u wat u moet doen als de rookmelder afgaat?
De politie en brandweer geven u tips en antwoorden!

Wanneer: 16 april 2019
Tijd: 19.30 uur
Plaats: Nia Domo
Aanmelden: rianne.freijters@boekel.nl