We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Venhorst deelt punten met Vianen Vooruit

zondag 24 maart 2019 door

Venhorst deelt punten met Vianen Vooruit

De knappe overwinning van Venhorst vorige week uit tegen EVVC gaf vertrouwen voor de wedstrijd van vandaag, tegen de nummer drie, Vianen Vooruit.

Na enkele minuten aftasten door beide teams zette Venhorst tussen de 10 e en 15 e minuut Vianen onder druk, kreeg een paar mogelijkheden, maar tot een doelpunt leidde dit niet. In de 23 e minuut belandde een vrije trap van Teun vd Putten bijna tot de openingstreffer, maar de kopbal van Luuk vd Boogaard verdween net naast en over de kruising. In de 38 e minuut gaf de scheidsrechter voordeel bij een overtreding rond de middenlijn op Jaap Kanters en de weggestuurde en doorgebroken Thijs van Sleeuwen omspeelde de uitgekomen keeper, gaf de bal haarfijn voor aan de mee naar binnen gekomen Mike van Grinsven, die rustig de 1- 0 binnen tikte. Gezien het spelbeeld op dat moment een terechte voorsprong voor Venhorst. De uitslag van de loterij zorgde er voor dat het levensmiddelenpakket in vertrouwde handen terecht kwam en zo kon de 2 e helft beginnen. Helaas, in plaats van op zoek te gaan naar een ruimere voorsprong kreeg Venhorst binnen enkele minuten de gelijkmaker om de oren, uit een frommelgoal door niet scherp genoeg verdedigen van Venhorst. De thuisploeg was enigszins van slag en Vianen kreeg even later nog een goede kans om op voorsprong te komen. Verder liet Venhorst het niet komen, al haalde het niet meer het niveau van de 1 e helft. In de 70 e minuut lostte Tom vd Boogaard een goed schot richting de kruising, maar de doelman tikte de bal over. In de 83 e minuut verdween een knal van Thijs van Sleeuwen nog over en naast het doel en hiermee was het Venhorstse kruit verschoten. Ook Vianen kreeg geen kansen meer en zo eindigde de wedstrijd in 1-1. Beide teams konden met deze uitslag wel vrede hebben.

Volgende week moet Venhorst naar Real Lunet, momenteel de nummer drie op de ranglijst, een mooie uitdaging voor de mannen van Joost Janssen!