We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Venhorst haalt zondag in bij Heeswijk maar heeft ook nog activiteiten

maandag 16 december 2019 door

Venhorst  haalt zondag in bij Heeswijk maar heeft ook nog activiteiten

De thuiswedstrijd van Venhorst tegen SVSSS werd afgelast. Tijdens de zomerstop moesten de velden  vrijwel elke dag beregend worden en vandaag was het veld te nat! Klimaatverandering dus. Komende zondag 22 december speelt Venhorst een inhaalwedstrijd uit in en tegen Heeswijk en die begint om 14.00 uur!  Daar moeten we nog drie punten zien te halen, al zal Heeswijk daar niet aan mee willen werken.

Daarna andere ballen en wel eerst kerstballen. Vervolgens op vrijdag 27 december nog kleinere ballen, want dan hebben we onze jaarlijkse bingo. Hierbij zijn niet alleen onze leden, maar ook buurvrouwen en andere supporters en belangstellenden welkom. Vanaf 20.00 uur is de kantine open en om 20.30 uur rollen de ballen.

In 2020 gaan we verder met nieuwe ballen en houden we op zondag 5 januari onze nieuwjaarsbijeenkomst. Dan worden ook onze jubilerende leden (25, 40, 50, en inmiddels ook 60 jaar lid) in het zonnetje gezet. Ook wordt afscheid genomen van de vrijwilligers, die afgelopen jaar gestopt zijn met hun mooie en belangrijke werk. We hopen hierbij vele leden, supporters, sympathisanten en leden van andere Venhorstse verenigingen te mogen begroeten.

Op vrijdag 10 januari de Venhorstse Voetbalquiz. Aanvang 20.00 uur. Opgeven kan t/m 5 januari bij Marco van Dijk of Peter van Deursen. Doe je niet mee dan ben je toch welkom op de feesttribune in de kantine en kun je toch meegenieten van de Ally Pally achtige sfeer.