We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Venhorst onderuit in Vught bij Real Lunet

zondag 7 april 2019 door

Venhorst onderuit in Vught bij Real Lunet

Vorige week verloor Venhorst thuis terecht van Real Lunet en trainer Joost Janssen beloofde een plan om Lunet vandaag beter te bestrijden.

Onder zomerse temperaturen ging Venhorst van start zonder de geblesseerde Rens van Sleeuwen, terwijl Mike van Grinsven na de warming up ook af moest haken. Na het eerste kwartier bleek al wel dat Venhorst beter bestand was tegen Real Lunet en het gaf weinig echte kansen weg. Joep vd Bosch schoot een vrije trap scherp in de hoek, maar de Lunet keeper stopte zijn inzet. Uit een -zeldzame- goede Venhorstse aanval schoot Tom vd Boogaard over de kruising, maar verder moest Thijs van Sleeuwen het vaak alleen uitzoeken na verre trappen in zijn richting. Real Lunet kreeg weinig echte goede kansen, maar ergens halfweg de 1e helft (het scorebord werkte niet) kreeg Lunet een corner.  Ex-Willem II prof Van der Struijk kopte hieruit hard de 1-0 binnen.  Toch wel een tegenvaller voor Venhorst, dat wel probeerde het zelfde spel te blijven spelen. Met de 1-0 ruststand bleef het voor Venhorst mogelijk om met een resultaat terug naar huis te keren. Na de gebruikelijke thee?? (helaas bleek er niets voor de Venhorstspelers te drinken in de rust) bleef de wedstrijd aantrekkelijk en kregen beide teams mogelijkheden op een doelpunt. Een duw in de rug door Luuk vd Boogaard werd door de scheidsrechter bestraft met een penalty, maar Daan Fonken wilde laten zien dat hij ook mee deed en stopte fraai de inzet. Invaller Max vd Bosch schoot nog eens op doel en een goede uitval van Venhorst via Rob van Dooren werd door de Lunetverdediging onschadelijk gemaakt, gevolgd door een snelle uitbraak. Dat leverde de beslissende 2-0 voorsprong voor Lunet op. Venhorst bleef voetballend best goed meedoen en had nog een paar kansen op de aansluitingstreffer, o.a. door Jaap Kanters. Zijn schot van dichtbij ging over de kruising. Al met al toch weer een verdiende overwinning voor Real Lunet, maar Venhorst speelde een goede wedstrijd en dat geeft hoop voor komend weekend: thuis tegen Emplina, een soort van cruciale wedstrijd!!! We hopen natuurlijk op massale ondersteuning en mooi weer.

Maar eerst: Avond Werkende leden en Shirtsponsors 2019

Op vrijdag 12 april houden we weer onze jaarlijkse Avond voor werkende leden en shirtsponsors. Voor de vereniging een mooie gelegenheid om iedereen te bedanken voor zijn/haar inzet voor de club. Als het goed is heeft iedereen via mail of brief een uitnodiging ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn dan ben je bij deze alsnog uitgenodigd. We hopen natuurlijk op een grote opkomst.

Vanaf 20.00 uur is de kantine geopend.