We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Venhorst pakt 1-0 overwinning

maandag 26 november 2018 door

Vorige zondag “ verloor” Venhorst 2 punten door thuis een 1-0 voorsprong SSS’18 in de slotfase weg te geven (1-1). Tegen de rode lantaarndrager Sparta’18 uit Sevenum moest er vandaag gewonnen worden om niet onderin de ranglijst te blijven hangen.

Sommigen van ons moesten al voor het beginsignaal naar de prinsenreceptie, waar “veteraan” prins Marc De Horst had afgehuurd om zich in het zonnetje te laten zetten. Van de eerste helft zagen we dus weinig! Van horen zeggen leek het er op dat Venhorst, na een goed begin van Sparta, de betere ploeg was, zonder dat echter op het scorebord tot uitdrukking te brengen. Na een waterkoude eerste helft gingen beide ploegen met de brilstand naar de warme thee.

Na het bezoek aan de kantine was er aanvankelijk niet veel spectaculairs te zien op De Voskuilen. Maar na een minuut of tien werd Venhorst weer dreigender en kreeg Sparta het moeilijker. In de 59 e minuut leek Venhorst op 1-0 te komen na een fraaie kopbal van Thijs van Sleeuwen, maar zijn inzet verdween langs de verkeerde kant van de paal. Een goede tip van een supporter aan de achterlijn aan Rob van Dooren had wel effect. Zijn goede voorzet werd door Thijs van Sleeuwen doorgetikt naar Mike van Grinsven, die zijn voet beheerst tegen de bal zette, 1-0, na 74 minuten. Tijd om de voorsprong uit te breiden, maar ondanks het Venhorstse veldoverwicht en enkele goede mogelijkheden lukte het niet om de beslissing te forceren. In de 89 e minuut kwam Tom vd Boogaard nog het dichtste bij, maar zijn lob ging niet over de keeper heen (zie ook vorige week) en dus was het nog een paar minuten bibberen, zeker met nog 2 vrije trappen tegen in de laatste
minuut. Uiteindelijk kon Venhorst toch verdiend drie punten bijschrijven en met een goed gevoel het vervolg van de prinsenreceptie opzoeken.

Volgende week gaat Venhorst op bezoek bij Heeswijk, daar kan een flinke stap gezet worden op de ranglijst. Of dat gaat lukken? We willen dat met flinke steun van onze supporters wel eens meemaken!