We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Venhorst pakt belangrijke punten in tweede klasse

maandag 9 april 2018 door

Venhorst pakt belangrijke punten in tweede klasse

Als laatste uit het Bossche trio tegenstanders in de 2 e klasse ontving Venhorst zondag traditieclub BVV. Na de winst tegen TGG afgelopen donderdagavond moest Venhorst opnieuw aan de bak om te proberen uit de onderste regionen weg te komen.

Na een mooie minuut stilte gevolgd door applaus voor de overleden Marga Logtens, die de vereniging vele jaren geholpen heeft in de keuken en met het schoonmaken van de accommodatie, begon de wedstrijd onder een lekker zomers zonnetje. Venhorst had er zin in en al in de 2 e minuut lag de bal in het Bossche doel, maar het doelpunt werd helaas afgekeurd wegens buitenspel. Na een kwartier kreeg Venhorst uit een corner weer een goede kans, maar de inzet werd op de doellijn weggewerkt. In de 36 e minuut was het wel raak voor Venhorst: Tom van den Boogaard zette goed door en gaf de bal vanaf de achterlijn voor, waar Mike van Grinsven de bal binnen kon lopen, 1-0. Drie minuten voor rust verdween een inzet van Luuk van den Boogaard zonder door iemand aangeraakt te worden onhoudbaar voor de BVV doelman in de hoek, 2-0. Dat hiermee de buit nog niet binnen was bleek al snel in de 2 e helft. In de 48 e minuut was een schitterende redding van keeper Daan Fonken nodig om de nul vast te houden. Twee minuten later was het wel raak voor BVV, dat met een fraaie lob de aansluitingstreffer liet noteren, 2-1. In de 60 e minuut werd de doorgebroken Thijs van Sleeuwen in het 16 metergebied onderuit gehaald en Tom van den Boogaard schoot de toegekende penalty scherp in de hoek, 3-1. Maar tien minuten later kwam BVV toch weer dichterbij dankzij een onhoudbare pegel in de benedenhoek, 3-2. Beide teams bleven gaan voor een betere score, en volgden nog enkele wissels, maar uiteindelijk bleef het bij de 3-2 overwinning voor Venhorst. Zoals BVV na afloop constateerde: “Venhorst blijft met volle overgave gaan voor een goed resultaat”. Zo doorgaan, en wie weet waar dit seizoen eindigt? Zondag volgt de volgende belangrijke wedstrijd, uit tegen Margriet. Komt dat mee maken!