We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Venhorst pakt punt tegen Helvoirt

maandag 18 februari 2019 door

Venhorst pakt punt tegen  Helvoirt

In het begin van de competitie verloor Venhorst thuis met 1-4 van Helvoirt, waar een gelijkspel ook wel mogelijk was geweest. Toen schreven we dat “het soms mee zit en soms tegen”. Vandaag de kans om dat recht te zetten.

Al na drie minuten kreeg Venhorst een goede kans toen Thijs van Sleeuwen alleen voor de Helvoirtse keeper verscheen, die nog redding wist te brengen. Geleidelijk aan kwam Helvoirt wat beter in de wedstrijd, maar het laatste kwartier van de 1 e helft was Venhorst weer duidelijk sterker. De beste mogelijkheid was voor Luuk vd Boogaard, maar zijn kopbal werd van de lijn gekopt. De tweede helft was Venhorst steeds de betere ploeg. Met name tussen de 60 e en 65 e minuut kreeg Venhorst prima kansen om de score te openen. Het begon met drukte in het 16 meter gebied, waarin Venhorst drie goede mogelijkheden kreeg, gevolgd door een kans voor Thijs van Sleeuwen alleen voor de keeper en tenslotte een schot van Tom vd Boogaard, waar de uitstekende keeper van Helvoirt nog een hand tegenaan kreeg.

In de 80 e minuut stopte hij weer een schot van Thijs van Sleeuwen en in de 84 e minuut schoot Mike van Grinsven op aangeven van Thijs met zijn zwakkere rechter net naast. Een minuut later was het weer Thijs van Sleeuwen die alleen op de Helvoirtse keeper afging, maar ook dit keer redde de keeper. Uiteindelijk bleef het bij 0-0, voor Venhorst een teleurstelling, na een prima wedstrijd van de rood-witten. Zoals Helvoirt zelf na de wedstrijd al aangaf: een bonuspunt voor Helvoirt, dat door het oog van de naald kroop. Volgende week thuis tegen Sportclub Irene moet dat met weer dezelfde inzet punten op gaan leveren! Komt dat zien.