We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Venhorst verliest bij Olympia’18 in Boxmeer

maandag 2 maart 2020 door

Venhorst moest zondag naar koploper Olympia ’18 in Boxmeer, op voorhand natuurlijk geen makkie, maar met Venhorst weet je het nooit.  En zoals eerder al gemeld een mooie gelegenheid om te zien waar Venhorst toe in staat is.

Zonder sterkhouder Luuk van den Boogaard, die ook wel eens op wintersport wilde, ging Venhorst van start met junior Mika van Creij in de basis.  Venhorst startte goed en bleef fel spelend op de been tegen Olympia. In de 6e minuut al kreeg Venhorst een eerste goede mogelijkheid toen na goed doorzetten van Mark van Sleeuwen Thijs van Sleeuwen het eerste gevaarlijke schot op doel kon geven. Het spel golfde daarna op en neer zonder veel goede kansen voor beide teams. In de 32e minuut moest Venhorst keeper Daan Fonken echter met een geweldige redding een voorsprong voor Olympia voorkomen.

Een paar minuten later kreeg Tom van den Boogaard een goede mogelijkheid om Olympia op achterstand te zetten, maar zijn inzet werd gestopt door de keeper.  Met enkele mogelijkheden, o.a. voor de mee naar voren gekomen Rens van Sleeuwen, en enkele kansjes voor Olympia was de teneur tijdens de rust dat Venhorst -eigenlijk-  op voorsprong had moeten staan, althans de betere mogelijkheden had gehad. Tijd voor de thee met een 0-0 ruststand. Zonder de uitgevallen Tom van den Boogaard en Max van den Bosch ging de 2e helft van start. En in de 52e minuut kreeg Venhorst een tik, toen de sterke Olympia spits door het midden alleen op de Venhorstse keeper af kon gaan en beheerst de 1-0 liet aan tekenen.  Het werd erger toen 7 minuten later met een schot vanaf 17 meter Venhorst op een 2-0 achterstand werd gezet. Natuurlijk werd alles op alles gezet om het tij nog te keren, maar ondanks alle pogingen kwam Venhorst niet dichterbij.

Ook een derde A junior, na Mika van Creij en Jelle van Gerwen kwam Viggo de Groot nog binnen de lijnen,  op het veld kon niets meer aan de stand veranderen. Zo verloor Venhorst op basis van de tweede helft terecht van Olympia. Komende zondag willen we dat natuurlijk recht zetten, thuis tegen DAW. We hopen op flinke steun van onze supporters en een leuk feestje na afloop (dat is al geregeld!).

Venhorst verliest bij Olympia’18 in Boxmeer