We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Venhorst verliest bij Vianen Vooruit

maandag 6 mei 2019 door

Venhorst verliest bij Vianen Vooruit

De competitie loopt op het einde en de spanning in de 2 e klasse H neemt met de week toe. Wat Venhorst betreft met name onderin. Tussen plaats 8 en 13 kan er eigenlijk nog van alles gebeuren.

Vandaag moest Venhorst naar Vianen, op de 4 e plaats geklasseerd, en om van de gevaarlijke plaatsen weg te blijven zou een overwinning bijzonder welkom zijn. En Venhorst begon goed aan de wedstrijd, na 15 minuten gaf Mark van Sleeuwen een prima pass op Max vd Bosch, die zonder aarzelen de bal voor het doel gaf, waar de mee opgekomen Luuk vd Boogaard onhoudbaar binnen schoot, 0-1. Venhorst bleef de bovenliggende partij en 10 minuten later kwam Max vd Bosch vrij voor de Vianen doelman, maar die stopte zijn inzet. Ondanks het goede spel van Venhorst lukte het niet de score uit te breiden wat wel toepasselijk geweest zou zijn op “bevrijdings dag”. Tien minuten voor de rust kreeg Vianen een vrije trap aan de linkerkant, die min of meer rommelig linksonder in het Venhorstse doel verdween, 1-1. Op dat moment een gelukkige tussenstand voor Vianen, die ook de ruststand betekende. De tweede helft gaf aanvankelijk een onrustige, maar gelijk opgaande wedstrijd te zien, zonder grote kansen voor beide teams. In de 58 e minuut was Tijn vd Vossenberg dichtbij de 1-2, maar zijn kopbal verdween net naast het doel. In de 75 e minuut werd iedereen verrast door een verre trap van Vianen Vooruit vanaf de linkerkant, die hoog, ver en onhoudbaar in de verre Venhorstse hoek verdween, 1-2. Ondanks enkele goede mogelijkheden en noodzakelijke wissels lukte het Venhorst niet meer om de – zeker wel verdiende- gelijkmaker op het scorebord te krijgen. De beste kans was nog voor de ingevallen Mike van Grinsven, die vrij voor de keeper de bal net niet in het doel kreeg. Uiteindelijk moest Venhorst genoegen nemen met de ongelukkige nederlaag; volgende week volgt weer een uitwedstrijd, nu tegen Sparta’18. Een zondag extra gas en op naar weer eens een driepunter! Komt dat zien.