We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Venhorst verslaat concurrent op standenlijst

maandag 25 februari 2019 door

Venhorst verslaat concurrent op standenlijst

Om SC Irene uit Tegelen -verder- onder zich te houden moest Venhorst vandaag minimaal gelijk spelen tegen SC Irene. In de verloren uitwedstrijd scoorde Thijs van Sleeuwen weliswaar twee keer, maar dat bleek toen niet voldoende, 3-2 nederlaag.

Thijs beloofde vandaag een ruime overwinning voor Venhorst, en onze pupil van de week, Giel Jagers, voorspelde een 3-1 zege voor Venhorst. Mooie voorbeschouwingen dus, maar het voetbal van Venhorst in de eerste helft zag er daar niet naar uit en stelde niet veel voor. In de 28 e minuut kwam Irene gezien het spelbeeld terecht op 0-1 en de hoop langs de lijn was, dat Venhorst hierdoor wakker geschud werd. Trainer Joost Janssen bracht wat wijzigingen door en dat had succes: In de 44 e minuut werd Tom vd Boogaard op rechts weg gestuurd en zijn strakke voorzet werd door de mee gekomen Thijs van Sleeuwen onhoudbaar binnen geschoten, 1-1. In de rust zal er naast thee gedronken wel een hartig woordje gesproken zijn, want Venhorst kwam herboren uit de kleedkamer. In de 49 e minuut werd de doorbrekende Thijs van Sleeuwen vastgehouden binnen de 16 meter en de scheidsrechter gaf terecht een penalty, die door Tom vd Boogaard zuiver binnen geschoten werd, 2-1. Venhorst werd duidelijk sterker en ging op zoek naar meer. In de 52 e minuut al zagen we een goede actie van Tom vd Boogaard, die de bal in de loop mee gaf aan Thijs, maar zijn schot ging ver over.

In de 63 e minuut kwam Thijs van Sleeuwen op snelheid weer alleen voor de keeper, maar die redde als Iker Cassillas met zijn uitgestoken teen. Tien minuten later kreeg weer Thijs de bal mee uit een prima pass van Jaap Kanters, hij omspeelde de keeper en de 3-1 stond op het scorebord. Even later maakte Senna van Creij zijn debuut en die liet meteen zien dat Venhorst toekomst heeft. Venhorst liet het verder bij 3-1, een belangrijke en op basis van de 2 e helft zeker verdiende overwinning. Even een weekje uitrusten met Carnaval en op 10 maart gaan alle remmen los met de thuiswedstrijd tegen Erp en vervolgens de Deutscher Mittag waarbij iedereen uitgenodigd is.