We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Venhorst verslaat SVSSS uit Udenhout

maandag 20 januari 2020 door

Venhorst verslaat SVSSS uit Udenhout

De Sint is weer uit het land, van de kerstman hebben we geen last, want die komt nooit in Venhorst, de nieuwjaarsreceptie hebben we overleefd en de Bonte Avonden zijn ook achter de rug, al denderen die achter in het hoofd hier en daar nog door… .

Venhorst 1 moest zondag weer aan de bak thuis met een inhaal wedstrijd tegen SVSSS uit Udenhout, wat op de 5 e plaats op de ranglijst terug te vinden is/was. Venhorst wil van de voorlaatste plaats af en dus moesten er vandaag punten gehaald worden. Met pupil van de week Luuk van Gog aan het hoofd gingen beide teams van start om te winnen. In de loop van de eerste helft waren er niet veel grote kansen te zien, maar de inzet was voorbeeldig. De goede fluitende scheidsrechter begreep al gauw dat hij het een beetje kort moest houden en daar moesten sommige spelers blijkbaar aan wennen, maar zo hield hij het wel in de hand. Het duurde tot de 25 e minuut dat Venhorst uit een corner gevaarlijk werd. Ondanks het lengteoverwicht van een aantal SVSSS spelers werd uit die corner na wat drukte voor het doel door Rens van Sleeuwen uiteindelijk de 1-0 binnen getikt. Enkele minuten voor het rustsignaal verdween een hard schot net over het weer door Daan Fonken verdedigde doel. Rust, thee en opwerme….

Ook on de 2 e helft was er niet echt veel verschil tussen de mannen uit Udenhout en Venhorst. De Venhorstse achterhoede gaf weinig weg en de voorhoede bleef gevaarlijk. In de 60 e minuut gaf Thijs van Sleeuwen de bal leep mee aan de sterk spelende Mika van Creij, maar die stuitte net op de SVSSS doelman. SVSSS wisselde enkele malen, maar tot resultaat leidde dat niet. In de 77 e minuut nam Rens van Sleeuwen een vrije trap richting de kruising, maar de keeper tikte de bal uit de kruising. De mannen uit Udenhout gooiden nog wat meer energie in de wedstrijd, maar gescoord werd er niet. In de 90 e minuut glipte Teun vd Putten door de buitenspelval en gaf de bal voor op de mee gelopen Thijs van Sleeuwen, die de bal simpel binnen kon tikken, 2-0. Interim coach Hans Versteden nam de enig juiste beslissing. Junior Jelle van Gerwen kwam er in om het achter dicht te spijkeren, die maakte geen enkele fout en zo behaalde Venhorst een belangrijke overwinning. Volgende week gaan we naar de nummer drie op de ranglijst: Vianen Vooruit. Ook belangrijk!

Op de nieuwjaarsreceptie op 5 januari werd ook weer een aantal leden gehuldigd en een aantal gestopte vrijwilligers bedankt. Dit zijn de jubilarissen:

25 jaar lid: Sjaak vd Ven, Tom Leenders, Ron Emonds, Guus Leenders; Roel Bijvelds en Sharon van Crey konden niet aanwezig zijn
40 jaar lid: Pascal van Sleeuwen en Martien Emonds
50 jaar lid: Ad van de Ven
60 jaar lid: Antoon Kanters, Tinus vd Wetering ( Jan Emonds en Henry Kranenbroek waren verhinderd).

Allemaal van harte gefeliciteerd en op naar het volgende jubileum!