We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Veranderingen bij Fysiotherapie Boekel

woensdag 29 januari 2020 door

Veranderingen bij Fysiotherapie Boekel

Met ingang van het nieuwe jaar is de praktijk Fysiotherapie Boekel aan de Kennedystraat 17b overgenomen door Wilco Beekmans. André en Mariëlle Koster hebben jaren met veel liefde gezorgd voor het reilen en zeilen van de praktijk. Nu hebben zij deze verantwoordelijkheden overgedragen aan Wilco. Ze willen zich nog enkele jaren alleen focussen op het behandelen van hun patiënten.

Door André en Mariëlle is een goede basis gelegd waar vriendelijkheid, maatwerk en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Deze kernwaarden wil Wilco voortzetten. Daarnaast gaat hij aan de slag om Fysiotherapie Boekel uit te laten groeien tot een toonaangevende moderne praktijk en medisch trainingscentrum waar kwalitatief goede (evidence based) zorg en begeleiding wordt geboden om klachten te voorkomen, te genezen of om zo goed mogelijk met je klachten te leren omgaan. De praktijk biedt dan ook niet alleen de klassieke fysiotherapeutische behandeling van blessures en ziektebeelden maar ook echografie, leefstijl coaching, preventie van arbeid gerelateerde klachten, voorlichting, testen en sportbegeleiding.

Met Fysiotherapie Boekel word je weer fit, test je of je fit bent en blijf je fit!

De eerste stap richting een moderne praktijk is gezet met de komst van de eGym.
De eGym is een slimme krachtcirkel van acht volautomatische toestellen. Dit systeem maakt het mogelijk om in slechts 30 minuten het hele lichaam te trainen en dat met veel meer resultaat dan normale fitnesstoestellen. De eGym maakt het trainen sneller, efficiënter en leuker.

Voor meer informatie kijk op www.fysioboekel.nl of bel 0492-323156 voor een gratis vrijblijvende proefles.