We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Verbinding zoeken .. hoe doen we dat?

zaterdag 4 juli 2020 door

Het is alweer bijna vier maanden geleden. Het coronavirus in Nederland veranderde alles. Wat niet veranderde is de behoefte om elkaar te ontmoeten. De behoefte om elkaar te zien. Hoe doen we dat?

Dit is een ingezonden stuk van OBS Uilenspiegel.

Vooral de verbinding met ouders, één van de belangrijkste pijlers van de Uilenspiegel, werd er een van op afstand. En laten we dit nu eigenlijk niet willen op onze school! Ouders komen mee naar binnen. Samen met hun kind. Op woensdag spelen de ouders met hun kinderen spelletjes op school. Ouders gaan mee op kamp. Ouders helpen tijdens ateliers. En plots kon dit allemaal niet meer.

Gelukkig zijn de regels de afgelopen periode wat versoepeld. En wij als school zoeken hoe we de verbinding kunnen krijgen met de ouders. Normaal sluiten we het schooljaar altijd af met een pleinfeest. Alle groepen en het team presenteren een act voor de ouders. Ook maken ze een bedankje voor de ouders.

Maar dit jaar is alles anders. Toch zoeken wij ook dit jaar een mogelijkheid om met ouders en kind samen te komen. Samen te zijn. En hiervoor zochten we contact met de plaatselijke voetbalclub. Zij hebben namelijk een prachtig hoofdveld. Met een mooie tribune. Op deze prachtlocatie gaan we elkaar ontmoeten. Voor ieder gezin is er een mooi plekje op die grote groene mat.

Familieleden gezellig bij elkaar. Gepaste afstand als dit moet. Genieten van het optreden van de kinderen. Genieten van het optreden van jouw kind. Een optreden voor jou. Ouder. Voor alles wat ook jij bijdraagt aan onze school. Bedankt hiervoor.

Fijn dat we elkaar weer kunnen ontmoeten. En voor straks een fijne vakantie.

Lieve groet, Team Uilenspiegel

Verbinding zoeken .. hoe doen we dat?