We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Verkeershinder Kerkstraat Boekel

maandag 14 oktober 2019 door

Verkeershinder Kerkstraat Boekel

Van 14 t/m 20 oktober aanstaande wordt er in opdracht van de gemeente Boekel door BLM wegenbouw aan de Kerstraat aan de oversteekplaats gewerkt.

Duur
Om ernstige verkeershinder te voorkomen worden deze werkzaamheden in de herfstvakantie uitgevoerd. Wij gaan ervanuit dat de werkzaamheden maximaal 6 dagen duren. Mocht de aannemer in de tijd uitlopen dan zal er in de avond en nacht gewerkt worden. Vooralsnog gaan wij hier niet van uit.

De werkzaamheden omvatten het aanbrengen van een laag plateau in de Kerkstraat, het aanbrengen van een fietsgeleidingsstrook en het aanbrengen van verkeerslichten (dit laatste wordt door derden uitgevoerd).

Wat merkt u hiervan
U zult op enig moment hinder ondervinden. Dit zal zich uiten in geluidsoverlast en enig oponthoud op de Kerkstraat en de doorgaande weg door Boekel heen, de N605. De Kerkstraat wordt voor drie dagen volledig afgesloten behalve voor busvervoer en calamiteiten: maandag, dinsdag en woensdag. Het gaat hier om kortdurend oponthoud omdat de werkzaamheden aan de weg in twee delen worden uitgevoerd en er een omleiding is.

De omleidingen
Vanuit Gemert naar Uden en omgekeerd: omleiding via de Kennedystraat en de Wilhelminastraat.
Vanuit Erp naar Uden en omgekeerd: omleiding via de Kennedystraat en de Wilhelminastraat.
Vanuit Landhorst naar Uden en omgekeerd: omleiding via de Kennedystraat en de Wilhelminastraat.

Planning
De werkzaamheden zijn sterk afhankelijk van de weersomstandigheden, maar vinden plaats elke dag van 7:00 tot 17:00. Er worden vrijdagmiddag al voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd aan het Witgele Kruispad.

Onderstaande maatregelen kunt u nemen om de overlast te beperken
Om de last te ondervangen adviseren wij om tijdens de werkzaamheden minimaal 10 minuten extra uit te trekken indien u in het centrum van Boekel moet zijn. Dit geldt zeker voor reizigers met het openbaar vervoer.

Het kan voorkomen dat er tijdens de werkzaamheden andere wegen even tijdelijk worden geblokkeerd door werkverkeer. Mogelijk dient u dan ook een andere route te kiezen.

Wij vertrouwen erop u voldoende geïnformeerd te hebben en danken u bij voorbaat voor uw begrip. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met het bedrijf BLM, Kanaaldijk Zuid West 9A, 5706 LD Helmond, telefoonnummer 0492 745 109 of stuur een e-mail naar info@boekel.nl.