We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Verlies Venhorst in Overloon

maandag 4 februari 2019 door

Verlies Venhorst in Overloon

De laatste -complete- wedstrijd van Venhorst 1 vond vorig jaar plaats, ergens in de herfst, in november. Na veel afgelastingen en weinig goede trainingsmogelijkheden trok Venhorst vandaag naar koploper SSS’18 uit Overloon, tegen wie thuis een 1-1 gelijkspel werd behaald.

Na zoveel maanden “rust” een mooie kans om uitgerust aan de tweede helft van de competitie te beginnen. SSS begon sterk en had aanvankelijk een duidelijk overwicht, wat tot uitdrukking werd gebracht door de 1-0 na ca 15 minuten. Weliswaar een soort van frommelgoal, maar die telt ook. Geleidelijk aan kreeg Venhorst wat meer grip op de wedstrijd en na een goed schot van Mark van Sleeuwen, net over, kwam Venhorst in de 32 e minuut op 1-1. Na een goede aanval over links kwam de bal via Jaap Kanters en Tom vd Boogaard voor de voeten van Thijs van Sleeuwen, die de bal simpel binnen kon tikken. Beide teams kregen enkele mogelijkheden om de score uit te breiden en Venhorst werd gevaarlijker. Toch was het SSS’18 dat in de 40 e minuut op 2-1 kwam en binnen drie minuten werd die score met een paar mooie treffers verhoogd naar 4-1, in de 42 e en 45 e minuut, een geweldige tegenslag voor de mannen van Joost Janssen. Tijd voor een beker warme thee en een opbeurend woord van de trainer. Meteen na de aftrap kwam SSS op 5-1 door een schitterende treffer, waarna de stand er meteen redelijk hopeloos uitzag.

Venhorst gaf echter niet op en deed er alles aan om de stand een draaglijker aanzien te geven. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Venhorst steeds meer mogelijkheden, maar het duurde tot de 85 e minuut voordat weer Thijs van Sleeuwen de “aansluitingstreffer” kon aantekenen, 5-2. In de laatste minuten schiep Venhorst zich nog een paar goede mogelijkheden, maar dichterbij kwam het niet. Uiteindelijk een geflatteerde, maar wel verdiende overwinning voor SSS’18. Volgende week speelt Venhorst thuis tegen middenmoter Volharding en zal dan met steun van onze supporters er alles aan doen om de eerste punten van 2019 binnen te halen. Komt dat zien!