We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Met de verrekijker op stap bij de Jeugdnatuurwacht

zaterdag 30 maart 2019 door

Met de verrekijker op stap bij de Jeugdnatuurwacht

Met enkele kinderen zijn er bij de Jeugdnatuurwacht op 16 maart insectenblokken gemaakt en frames die met rietstengels werden opgevuld. Op 23 maart hebben zij ook meegedaan aan de Nationale Opschoondag. Ook dit keer was het weer de moeite waard en is er veel zwerfafval weggehaald.

Op 6 april kan je komen rondkijken met de verrekijker. Nu kun je nog veel vogels goed bekijken omdat er nog weinig blad aan de bomen staat. Er zijn ook volop geluiden te horen van diverse vogelsoorten. Het zijn vooral de mannetjes die zich laten horen en zien. Tot zaterdag, als je een verrekijker hebt, breng deze dan mee!

Ook andere kinderen, met ouders of opa of oma, zijn welkom. De kinderen die mee willen doen betalen een kleine vergoeding van 1 euro per kind.

De Jeugdnatuurwacht wil alle activiteiten voortaan openstellen voor alle kinderen, dus ook voor kinderen die geen lid zijn van de vereniging. Je kunt dan per keer kijken of je mee wilt doen.

Op inBoekel.nl lees je regelmatig welke activiteiten gepland staan.