We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Vianen Vooruit 1 – Boekel Sport 1

vrijdag 20 april 2018 door

Voor de derde donderdag op rij wist Boekel Sport in een uitwedstrijd drie punten binnen te slepen.

Een belangrijke, terechte en ook spannende overwinning.

  • Belangrijk omdat Boekel Sport 1 met die punten toch weer een stapje omhoog zet.
  • Terecht omdat Boekel Sport uiteindelijk toch iets meer voetbal liet zien.
  • Spannend omdat Boekel Sport verzuimde, tot drie keer toe, 100% kansen te verzilveren.

In de 9e minuut kwam Boekel Sport verrassend op een 0-1 voorsprong. Matt Bevers kwam via Twan Merks onverwacht in balbezit en drukte vakkundig af. Met snelle aanvallen was Vianen Vooruit beslist niet ongevaarlijk. In de 25e minuut werd een levensgrote kans op de 1-1 gemist. In de laatste minuut voor rust kreeg Matt Bevers nog een kansje.

Na rust kreeg Boekel Sport meer grip op het spel. In de 61e minuut werd een assist van Merijn van Haandel op Tim Schuijers, handig afgerond tot Boekels tweede doelpunt. Voordat Maarten Broekmans in de 88e minuut de 1-2 binnenschoot had Boekel Sport tot drie keer toe de voorsprong kunnen vergroten. Het Vianens doelpunt viel gelukkig kort voor tijd, want de gastheren wisten met hoge en lange ballen, de laatste minuten erg spannend te maken. Maar de Boekels verdediging hield goed stand. De goed leidende Ruud vd Rijt gaf na ruim 48 minuten het eind signaal.

Zondag a.s. staat de uitwedstrijd tegen Vitesse ’08 op het programma. Supporters: welkom!