We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Video’s kunstproject: Boekelse burgers aan het woord over corona

maandag 25 mei 2020 door

Video’s kunstproject: Boekelse burgers aan het woord over corona

Kunstenaar Zeus Hoenderop organiseerde onlangs een kunstproject in het centrum van Boekel. Het project heet ‘Het coronavirus raakt ons allemaal’. Dit project vond plaats in tiny restaurant-Expo van Stichting Miep, dat van donderdag 21 mei tot en met zondag 24 mei zijn standplaats hield op het Sint Agathaplein.

Bekijk hieronder per datum de video’s die hiervan gemaakt zijn met o.a. burgemeester Pierre Bos, Tom van der Velden, William Jonkers, Anette van Dalen, Betty Thijssen, Marieke Hoevenaars, Agnes Meulemeesters en Agnes (geen achternaam bekend).

Wat hield het project in?
Binnen het project ging Zeus in gesprek met verschillende generaties en kregen deze mensen een podium om met elkaar in gesprek te gaan. Deze gesprekken zijn gehouden volgens de richtlijnen van het RIVM; in een veilige ontmoetingsplek, namelijk een tiny house. Met in het midden een acrylaatplaat als scheidingswand en twee microfoons.

Het project ‘Het coronavirus raakt ons allemaal’ werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Dela Fonds.