We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

De Vliegenmeppers presenteren Vorst Ruud d´n Urste

zaterdag 9 februari 2019 door

De Vliegenmeppers presenteren Vorst Ruud d´n Urste

Boekel – In een bomvolle zaal van La Compagnie de residentie van Carnavalsvereniging de Vliegenmeppers werd vrijdag rond de klok van 11 de 55e vorst van Cv de Vliegenmeppers onthuld.

Vorst Ruud d’n Urste in het dagelijks leven bekend als Ruud Nooijen (40) getrouwd met Karin van Sleeuwen (38). Samen met hun drie kinderen Daan, Ties en Janne wonen ze aan de Arendstraat in Boekel. Ruud is werkzaam als bedrijfsleider bij Jos Kanters Groenvoorziening. Verder speelt hij graag voetbal is hij trainer / coach van het team JO8-2 van Boekel sport en drinkt graag een pilsje met zijn vrienden. Karin heeft een bloemen zaak in het centrum van Boekel Samen gaan zij dit carnavalsseizoen voorop onder het motto:

“55 jaor, ’t hout nie op!”

Op zondag 17 februari is er een receptie om 12.11 uur in zaal La Compagnie in Boekel waar iedereen ons vorstenpaar kan feliciteren.